Destacadas

Ya está aquí la plata de las 200 millas a2 de Altea

Creuers

A falta de seis días para el cierre de inscripciones, los lingotes de plata que componen el premio de la regata ya están listos para ser entregados a los ganadores de esta nueva edición de las 200 millas a2 del Club Náutico de Altea.

Dimarts que ve 28 de febrer finalitzarà el període d'inscripció de la 31 Edició de la Regata d'Hivern 200 milles a2 del CN Altea. A dia d'avui ja hi ha 37 embarcacions inscrites procedents de tot el territori nacional. Representants de Catalunya, Balears, Murcia, Andalusia i la Comunitat Valenciana componen l'elenc de la regata que enguany, una vegada més, comptarà amb els millors especialistes de A2 d'Espanya.


Mancant una setmana perquè done començament aquesta emocionant regata d'hivern, un clàssic ja en el Mediterrani, el Club Nàutic d'Altea última els preparatius. Enguany el CN Altea ha volgut incrementar el nivell de seguretat i ha adquirit l'última tecnologia en dispositius mòbils via satèl·lit. A fi de no dependre de cobertura mòbil ni de radi, les dues embarcacions de seguiment de la regata, el Vagabundo i el Pura Vida, portaran cadascun un dispositiu Iridium de telefonia satèl·lit.


L'eixida de la regata està prevista per a les 12:00 hores del pròxim divendres dia 3 de març. Els creuers podran rumb a Eivissa amb tres dies per davant d'intensa regata. A fi que ningú es puga perdre l'eixida, el CN Altea ha disposat un catamarà amb capacitat per a 100 persones on col·laboradors, autoritats i simpatitzants del Club podran gaudir de l'esdeveniment. A més, la regata podrà seguir-se en temps real en Internet a través de la pàgina web del Club Nàutic d'Altea www.cnaltea.com. Tots els vaixells participants portaran instal·lat un sistema GPS amb la finalitat de poder realitzar el seguiment via satèl·lit. La competició també podrà seguir-se des dels dispositius mòbils en les apps TracTrac per a Android i per a IOS. Així mateix, tota la informació de la regata s'actualitzarà en les xarxes socials amb l'hashtag #200millasa217.


Dos dies abans de donar el tret d'eixida, el Nàutic d'Altea convocarà als mitjans a una roda de premsa on es presentarà la regata, les novetats i els participants d'enguany. A més es farà lliurament del premi a Javier López Ruiz, guanyador del Concurs de Disseny del Cartell Oficial de les 200 milles a2 d'enguany. La roda de premsa es realitzarà en la sala de patrons del CN Altea i donarà començament a les 11:00 hores del dimecres dia 1 de març.

 


CONTACTE

  • Avgda. del Port, 50
  • 03590 Altea - ALACANT
  • Telf. Club Nàutic: (+34) 96.584.21.85
  • Telf. Club Nàutic: (+34) 96.584.15.91
  • Telf. Restaurant: (+34) 96.584.34.76
  • cnaltea@cnaltea.com