El Club

WebCam del Port


Situació

LA PROMOCIÓ DE L'ESPORT, EL NOSTRE FI FONAMENTAL

Situació

Situat en la badia d'Altea i als peus del poble que li dóna nom, el port d'Altea acull en el seu interior al Club Nàutic d'Altea fundat en 1977, ocupa aproximadament la meitat de la zona del port, i des dels seus començaments, és tot un exemple d'atenció al client, de cura del medi ambient i de la promoció de l'esport nàutic.

El port està obert al SW, per la qual cosa ofereix molt bon abric del vent i de la mar. En les seues instal•lacions, trobarà tot el necessari per al seu repòs i la cura del seu vaixell, amb tots els serveis al seu abast. Mereix la pena acostar-se fins al Club Nàutic d'Altea, i aprofitar l'ocasió de visitar el poble antic d'Altea, una de les últimes joies del Mediterrani espanyol, amb les seues cases blanques assentades sobre un tossal i la seua atmòsfera especial.

La promoció dels esports nàutics és fi fonamental en la vida del Club Nàutic d'Altea. L'Escola de Vela serveix de base per a crear afició entre xicotets i majors. Les vocalies de Creuers, Vela Lleugera, Rem, Pesca, Submarinisme, Piragüisme i Natació procuren al soci i al visitant, la possibilitat d'iniciar-se, així com de perfeccionar-se.

Durant l'any s'organitzen competicions esportives d'alt nivell, regatistes de tot el territori nacional s'acosten al Club Nàutic d'Altea a competir. Regates de Vela ja clàssiques com les "200 milles a2" que es va iniciar en el 1987 o l'Open Badia d'Altea amb més de 30 anys d'história. Concursos de Pesca donen cita a jovenes i majors del poble d'Altea. Regates de Rem que congreguen a 500 remers de tota la Comunitat Valenciana.


CONTACTE

  • Avgda. del Port, 50
  • 03590 Altea - ALACANT
  • Telf. Club Nàutic: (+34) 96.584.21.85
  • Telf. Club Nàutic: (+34) 96.584.15.91
  • Telf. Restaurant: (+34) 96.584.34.76
  • cnaltea@cnaltea.com