Destacadas

El CN Altea supera la seua auditoria comptable anual

Social

La prestigiosa entitat d'auditoria comptable Auren Auditors ALC, SL, d'Alacant, ha auditat els comptes anuals de l'associació esportiva Club Nàutic d'Altea.

Com cada any un exigent equip de professionals auditors han revisat exhaustivament, durant 5 dies, el balanç, el compte de resultats, l'estat de canvis en el patrimoni net i la memòria econòmica del club nàutic corresponent a l'exercici tancat de 2016.


La Junta Directiva del Club Nàutic d'Altea, presidida per José Román Zurutuza, és la responsable de formular els comptes anuals, de manera que expressen la imatge fidel del patrimoni, de la situació financera i dels resultats d'aquesta associació esportiva i de la seua gestió portuària, a 31 de desembre de 2016, de conformitat amb el marc normatiu d'informació financera aplicable i del control intern necessari per a permetre la preparació dels comptes anuals lliure d'incorreccions materials.


Després de la revisió, la Junta Directiva ha convocat l'assemblea general ordinària de socis del Club Nàutic d'Altea per al dia 15 d'abril, coincidint amb la festivitat del dissabte sant, com és costum. En aquesta assemblea general de socis s'espera que els comptes anuals auditats siguen aprovats definitivament per a ser dipositades en el Registre Mercantil d'Alacant amb la finalitat de donar-los publicitat i lliure accés.


Tant el tràmit d'auditoria comptable com del registre públic dels comptes anuals no són obligatoris per a una entitat social com el Club Nàutic d'Altea, però des de 1994, la direcció i el conjunt dels socis, exigeixen, de forma voluntària, i per a la màxima transparència, accessibilitat i correcta gestió administrativa, que es porte terme una completa revisió per experts comptables independents i es publiquen els comptes anuals formulats.


CONTACTE

  • Avgda. del Port, 50
  • 03590 Altea - ALACANT
  • Telf. Club Nàutic: (+34) 96.584.21.85
  • Telf. Club Nàutic: (+34) 96.584.15.91
  • Telf. Restaurant: (+34) 96.584.34.76
  • cnaltea@cnaltea.com